(+45) 86610721
mail@komail.dk
Ulvevej 24b
7800 Skive

Nyt fra Salling-Skive Landdyrlæger

Jul og Nytår 2020

Vi ønsker alle vore kunder og deres familie en rigtig glædelig jul og et godt nytår

Vi håber selvfølgelig også på julefred og sundhed i staldene. Skulle der opstå behov for dyrlægehjælp, køres juleaftensdag, d. 24/12 og nytårsaftensdag, d. 31/12 til normal takst for besøg ringet ind indenfor almindelig telefontid kl. 7-8.30.

 

Juledag, 2. juledag samt Nytårsdag køres som helligdage.

 

Tak for året som gik – på mange måder et noget specielt år. Vi håber meget på, at situationen snart ændrer sig, så vi atter kan vende tilbage til en hverdag uden forsamlingsforbud. Vi kan næsten ikke vente og håber fortsat på at samle Jer til et spændende kundemøde, holde en uformel reception i vores nye praksis, mødes i vores telt til MidtWestFarmShow 2021 – selvfølgelig sammen med de nye ”fjandboer”, som vi glæder os til at samarbejde med.

Vi vil gerne takke Jer for tiden i Salling-Skive Landdyrlæger og for et rigtig godt samarbejde. Det håber vi meget på at kunne fortsætte i den nye praksis; Kvægdyrlægerne Salling-Fjends. Velkendte stemmer i telefonen og på kontoret, de samme kompetente dyrlæger i forstærket holdopstilling – nu med en væsentlig kapacitet med Jan Tækker Christiansen på højre fløj. På gensyn i 2021.

 

Godt nytår – rigtig mange tak for det gamle år – vi glæder os til det nye