(+45) 86610721
mail@komail.dk
Ulvevej 24b
7800 Skive

Nyt fra Salling-Skive Landdyrlæger

Salling-Skive Landdyrlæger ophører!

Fra nytår 2021 er det slut med Salling-Skive Landdyrlæger – men fortvivl ikke; praksis fortsætter i en ny og forbedret udgave med væsentlig forstærkning.

Vi har sammen med kvægdyrlæge Jan Tækker Christiansen fra Fjends Dyrlæger besluttet os for at indlede et nyt og spændende samarbejde og sammenlægge vores praksis. 

Jan har arbejdet i Fjends Dyrlæger gennem en årrække og har ligeledes været medindehaver af praksis. Jan indtræder i den nye kvægpraksis´ejerkreds.

Enkelte af Jer har allerede haft fornøjelsen af at hilse på Jan, da han tidligere yderst velvilligt er trådt til og har hjulpet os i forbindelse med vagten. Behagelig, imødekommende, hjælpsom og utrolig arbejdsom; sådan er vi kommet til at kende Jan.

For Jer som kunder i det nu snart forhenværende Salling-Skive Landdyrlæger betyder sammenlægningen kun få ændringer; den nye praksis vil fortsat have udgangspunkt fra lokalerne på Ulvevej i Skive, velkendte stemmer svarer jeres opkald – Hanne og Mette indenfor kontortid – herefter vagthavende dyrlæge, Kirsten sørger vanen tro for administration/bogholderi. Ja og så får I selvfølgelig chancen for, at det er Jan, som dukker op i jeres besætning for med erfaring og ekspertise at tilse og behandle jeres køer. 

Vi er overbeviste om, at I alle vil blive rigtig glade for og tage godt imod Jan – han passer bare så fint ind og forstærker et i forvejen godt hold! 

Bogholderi: 

Vi har på anmodning valgt pr. d. at ændre forfaldsdato på vores faktura, således de fremover tilpasses afregning fra mejeri. Vi håber, at ændringen bliver vel modtaget.

 

Mange hilsner fra os alle i det snart forhenværende 

Salling-Skive Landdyrlæger

 

Vi glæder os til det nye år med en masse gode og spændende ændringer.