(+45) 86610721
mail@komail.dk
Ulvevej 24b
7800 Skive

Nyt fra Salling-Skive Landdyrlæger

 

MidtWest Farmshow 2020

Så blev det juni med grønne marker, blomstrende hyld og hvidtjørn, byger som går og kommer. Sommer og sæson for alle de festlige sammenkomster – herunder Farmshow, som vi havde set frem til. Blafrende flag, skinnende køer og gensyn med Jer alle under den helt specielle nære, lokale og hyggelige dyrskuestemning. 

Vi havde for længst lavet en ny skør quiz udi ko-logi og afprøvet adskillige fantastiske opskrifter på udsøgt hjemmebag, som vi bare glædede os til at servere for Jer i vores telt……Men så kom Corona lidt på tværs og ændrede alle planer.

Har I lyst, slipper I dog ikke helt for vores helt traditionelle skøre quiz og kage. Vi introducerer i år en særudgave: Ko-kage-quizzen

Er du frisk på en dyst udi ubrugelig viden om køer, giver vi vinderen en kage.

- Hovedpræmien er Vibekes udsøgte Snickerskage
- Andenpræmien er Bjarnes knæskaller (incl. gavekort til tandlægen)
- Trøstepræmien er Marie-kiks

Svigter modet? Så bare rolig, vi giver vinderen mulighed for – bevæbnet med et gavekort – at plyndre et bageri.  Så bladr videre til quizzen og deltag i konkurrencen om lækkert bagværk.

 

Ko-Kage-Quiz 2020

Nu sidder du sikkert og glæder dig til at inkassere gavekortet til bageriet og døjer naturligvis allerede med mundvandet. Men hvordan er det SÅ LIGE med køernes spytsekretion?
Måske forestiller du dig en blød eller sprød kage, der ikke stiller de store krav til dit tandsæt (og pris dig lykkelig for at du i år behændigt undgik vores hjemmebag).
Sandsynligvis har din udvalgte kage også en konsistens med vaniljecreme og fløde, som ikke just sætter din kæbemuskulatur på overarbejde.
Måske har du valgt en af de kager, som virkeligt klæder en god kop kaffe – du ved, én af dem med et næsten syndigt indhold af chokolade og karamel.
Måske er du mere sund, Og tænker på det daglige indtag af bær og frugt og vælger en kage med jordbær – vi kan anbefale en jordbærtærte.
 

Og så ser vi frem til og glæder os endnu mere til Farmshow 2021

 

Mange hilsner fra os alle i Salling-Skive Landdyrlæger