(+45) 86610721
mail@komail.dk
Ulvevej 24b
7800 Skive

Nyt fra Kvægdyrlægerne Salling-Fjends 

Der er fortsat længe til jul og nytår – alligevel lige et par ord om, hvad vi forventer, at det nye år bringer i Kvægdyrlægerne Salling-Fjends:

Bjarne på deltid

Bjarne har besluttet sig for, at det nu er tid at skrue lidt ned for sit aktivitetsniveau i embeds medfør og give lidt mere tid til fåre- og kødkvægsbesætning, at slide på motorcyklens fodstøtte, sysler ved høvlebænken, finpudsning af Kajs-gryde og gastronomiske udfoldelser, familiebesøg i København og meget, meget andet. Bjarne har solgt sin andel i praksis og udtræder af ejerkredsen. Til al held har han valgt at beholde praksis-bilen og vil gerne fortsætte med at arbejde et par eller tre dage om ugen. Han fortsætter med såvel rådgivningsaftaler som akut-besøg og vil også gerne have lidt afhornings-røg ind i mellem. 

Bjarne bliver fritaget for vagter. Han har gennem årene taget sin del af vagter og opgaver udenfor normal arbejdstid. – Både sine egne vagter og alle de gange, hvor han gladelig og hjælpsom er kommet en kollega til undsætning. Tusind tak!!

 

Nyt fra vagthavende: Tre skønne, unge kvinder erstatter en ”halvgammel” mand

Må vi præsentere: Signe, Kirstine og Anne B. – Nye, stærke kræfter og en klar forstærkning!

Disse skønne, unge kvinder kan du være heldig at støde på i det nye år, hvis du får brug for besøg og dyrlægehjælp i weekenden. De har nemlig lovet at hjælpe os lidt med weekend-vagterne. Til dagligt er de ansat som kvægdyrlæger hos Trehøje Dyrlæger. De er alle bosiddende i den nordlige del af Trehøjes praksisområde og skal derfor indgå i den nordlige del af vagtsamarbejdet mellem Trehøje og Salling-Fjends. 

Et par af vores nabopraksis har udfordringer med langtidssygemeldinger. Selv ville vi gerne modtage hjælp, hvis vi stod i en lignende situation. Samtidig vil vi gerne bestræbe os på, både nu og fremover, at tilbyde vores assistenter en mindre vagtbyrde i forsøget på at fastholde og tiltrække dygtige dyrlæger til de spændende jobs i kvægpraksis – med tid og plads til familie og fritid. 

Derfor har vi besluttet at forsøge os med et (weekend)vagtsamarbejde. Foreløbigt i 3 måneder. Vi vil herefter vurdere, hvordan samarbejdet er forløbet.

Vi håber, at I vil tage rigtig godt imod Signe, Kirstine og Anne B. 

 

Kundemøde

Og apropos tage godt imod; så glæder vi os rigtig meget til langt om længe igen at kunne invitere og byde jer velkommen til vores Kundemøde. Smørrebrød, lagkage og god kaffe. Vi har allerede booket lokale og fundet et spændende og aktuelt fagligt emne: ”Tu be or not Tu be” – og så mangler vi jo bare det vigtigste: Jeres gode og veloplagte selskab! 

Sæt kryds i kalenderen og reserver aftenen: Tirsdag d. 8/2 2022

Velmødt og velkommen til! Vi ses og vi glæder os 😊