Kundemøde

Tirsdag d. 5. februar 2019 kl. 19.00

I Nr. Søby Forsamlingshus

 

Vi har glædet os til at invitere og samle lutter godtfolk til vores kundemøde.

Der er nu en helt oplagt mulighed for at få sig en snak med gode kolleger, en opdatering på et spændende fagligt emne og selvfølgelig en bid god mad og kage.

 

 

"Hvad sker der egentlig i stalden, når du ikke lige selv er der"? Det har Morten Otte, kvægrådgiver i LandboNord, lovet at give os et indblik i. "Vi kigger på, hvad der begrænser køernes potentiale – både staldindretning og arbejdsrutiner", siger han. Han har stor erfaring i at anvende VideoAnalyser og benchmarking til at vurdere og optimere indretning og daglige rutiner i stalden. Og ja, det er dén Morten Otte, tidligere røgter på Ørslevkloster Hovedgård.

Bjarne giver nye guldkorn om klovbade og digital dermatitis og Vibeke præsenterer mulighed for deltagelse i emne-specifik ERFA-gruppe vedr. kalvepasning.

Vi serverer frisksmurte smørrebrød og forfriskende øl/vand og selvfølgelig god lagkage til kaffen. Og så håber vi ikke mindst på Jeres gode og veloplagte selskab. Så tag medhjælperen, fruen og naboen med til Nr. Søby forsamlingshus.

Vores vært er klar til at lave smørrebrød og samle lagkager, men vi vil selvfølgelig være sikre på, at der er nok til alle – derfor tilmelding senest d. 1/2 19, inden kl. 12.

Tlf.: 86 61 07 21 eller 97 57 60 95

mail@ssldl.dk