(+45) 86610721
mail@komail.dk
Ulvevej 24b
7800 Skive

Kære Alle

 

 

Året går på hæld, og der er efterhånden kun ganske få og korte dage tilbage af 2016. Det har været et år, som har budt på mange svære udfordringer for vores erhverv. Udfordringer, der ikke kun fremgår som tal på en årsopgørelse. Det har været svært at finde midler til tiltag til at øge, eller blot vedligeholde og opretholde velfærd og produktivitet. Også forhold, som på flere bedrifter har betydet endnu større ændringer. Forhold, som har givet os alle vanskelige arbejdsbetingelser. Velvidende, at I ser mere til os, når der er bøvl og udfordringer i stalden, imponerer det os hver gang, hvordan I altid modtager os med optimisme og godt humør, når vi ruller ind på gårdspladsen. – Og det er da også med optimisme og godt humør, at vi går til opgaven og glæder os til samarbejdet i det nye år og håber på lettere arbejdsbetingelser.

 

Lige et par ord om holdet her hos Salling-Skive Landdyrlæger: Tusind tak for I har taget rigtig godt imod Stephanie. Det er simpelthen jeres skyld, at vi ikke kan slippe af med hende igen. Hun er blevet vel-integreret, behersker jysk, forstår salling-mål og tilegner sig de lokale skikke. Vi er meget glade for, at hun har sagt ja-tak til at fortsætte hos os her i Salling-Skive Landdyrlæger.

 

Lucca, Vibekes yngste datter, søger snart nye udfordringer og glæder sig til at tjekke vuggestuen ud. Vibeke har de seneste par år deltaget i og nu afsluttet et specialiseret kursusforløb i klovsundhed. Hun er blevet ganske habil med vinkelsliber og klovkniv og har også fået brugbare ting i værktøjskassen, der kan give overblik over klovsundheden på besætningsplan. Hun vil kunne medvirke ved klovundersøgelser og komme med input til at højne status til glæde for ko-komfort og økonomi. Vi glæder os til at se Vibeke tilbage i gummistøvler og kittel i løbet af foråret.

 

Der skal også lyde en stor tak til Olav for hans uvurderlige hjælp under Vibekes barsel. Hans rutine og kendskab til jeres besætninger har været en betydelig fordel for alle parter og sikret en god kontinuitet i arbejdet. Olav vil imidlertid gerne fortsætte det sundhedsmæssige arbejde – bare med mennesker i stedet for køer – og vil gerne igen have mere tid til sit politiske arbejde i regionsrådet. Vi er glade for, at Olav også fremover har lovet os at træde til som en frelsende engel i nødens stund.

 

Kundemøde: Når I begynder at bladre i den nye kalender, kan I godt sætte kryds og reservere tirsdag d. 7. februar 2017 i Vinde Forsamlingshus. Vi har allerede fundet et spændende emne og sikret os en sprudlende oplægsholder – og lidt godt til ganen. Vi ses.

 

Vi ønsker alle vore kunder og deres familier en rigtig glædelig jul

– skulle der opstå problemer, står vi altid til rådighed

 

Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet i det nye år og

ønsker alle et rigtig godt nytår

 

Mange hilsner fra os alle i Salling-Skive Landdyrlæger

 

Vi håber I og dyrene er kommet godt over julen og ind i det nye år.

 

I år kommer Jeres faktura til at se en smule anderledes ud.

I håb om, at gøre vores tidsforbrug i forbindelse med sundhedsrådgivningen mere overskuelig for Jer på fakturaen, har vi inddelt arbejdstiden i tid forbrugt i besætningen, og tid brugt på journalskrivning efterfølgende. Journalen er lovpligtig, hvori vi skal kommentere på sygdomme, gennemgang af besætningen, rådgivning om dyrevelfærd, medicinforbrug, vurdering af behandlingseffektivitet, køer i sygeboks, dødelighed, slagtefund mm. efter hvert rådgivningsbesøg. Indtil nu har vi lagt lidt ekstra tid (10-15 min) på selve besøget, men det bliver fremover en særskilt linje på fakturaen, så tid i besætningen og journalskrivning bliver adskilt for større gennemskuelighed for Jer. Det er blevet muligt for os at dele journalen med Jer over Landmandsweb. Hvis I ønsker at læse den efter hvert besøg, så sig det til Jeres besætningsdyrlæge.

 

Tiden i besætningen vil fremover blive delt op i første halve time og efterfølgende påbegyndte kvarter. Prisen for den første halve time bliver lidt dyrere end den efterfølgende tid:

  • Første halve time: 825 kr.
  • Efterfølgende påbegyndte kvarter: 325 kr.

 

Derudover har vi inddelt vores område i zonerne 10, 20 og derover, så alle i en radius af max. 10 km fra kontoret faktureres 10 km én vej. Tilsvarende for besætninger i 20 km zonen. Besætninger, som ligger over 20 km fra vores kontor, vedbliver med at betale for den reelle afstand én vej. 

Hvis I har spørgsmål til jeres faktura, så kontakt Hanne eller Mette på kontoret.

Husk at sætte kryds ved d. 7/2 2017, hvor vi inviterer alle interesserede til vores årlige kundemøde.

 

Alle vore kunder og deres familier ønskes et rigtig godt nytår.

Vi glæder os og ser frem til et fortsat godt samarbejde i 2017. 

Godt NytÅr fra os alle i

Salling-Skive Landdyrlæger