(+45) 86610721
mail@ssldl.dk
Ulvevej 24b
7800 Skive

 

Nyhedsbrev Februar 2017

Nyt om gummistøvler

Vi er kede af det – og har lidt svært ved helt at forstå det – Bodil har besluttet sig for at smide gummistøvlerne og standse med at arbejde i praksis. Hun er pr. 1. marts ansat i Foulum, Århus Universitet. Hendes store evner og interesse for tal og data fornægter sig ikke. Hun skal bl.a. arbejde med tilrettelæggelse af forsøg – også forsøg, der udføres i malkekvægsbesætninger, så hun kasserer heldigvis ikke gummistøvlerne helt. Der skulle være chance for at støde på hende, såvel i staldene under forsøg, som når hun fremlægger de spritnye, interessante forskningsresultater. Det glæder vi os til og ønsker hende al mulig held og lykke med sit nye job.

 

Derimod står Vibeke på spring, klar til at hoppe i gummistøvlerne igen efter sin barsel. Hun har savnet Jer og jeres køer og glæder sig meget til at komme til at lugte lidt af ko. Efter planen kan I møde hende i kittel og gummistøvler til marts.

 

Billeder

Uhøflige røster har kommenteret på manglende opdatering af vores hjemmeside, navnlig billeder er blevet benævnt ungdomsbilleder, som ikke længere har hold i virkeligheden. Hold øje med vores hjemmeside. Utålmodige kan tjekke vores facebook-side.

 

Husk vores kundemøde, ”Hvad døde koen af”?

Tirsdag d. 7. febr. kl. 19.00 i Vinde Forsamlingshus

 

Vi starter med et par stykker frisksmurte smørrebrød og velskænket øl/vand.

Henrik Elvang Jensen, fortæller om hyppigste dødsårsager hos køer.

Vi serverer dampende varm, friskbrygget kaffe og en god lagkage.

Dyrlæge Lars Kunstmann, Huvepharma taler om cryptosporidier hos spædkalve

 

Og så mangler vi jo bare det gode selskab!

 

Tilmelding kan sagtens nås på tlf. 86610721 / 97576095 eller mail@ssldl.dk

 

Vi glæder os til af se Jer alle

 

Mange hilsner fra os alle i Salling-Skive Landdyrlæger